Ons concept

'Biking in Luxury' is de slagzin van Exceller Bikes. Fietsen in de elegantie van weleer is de basisgedachte. De trendsettende fietsboetiek in het hartje van Brugge biedt iedere bezoeker een unieke totaalbelevenis. Een aangename shop vormt er het decor van een plaats waar men alle modellen, kleding en accessoires kan zien, voelen en ruiken. Ook in de authentieke werkplaats kijkt de geïnteresseerde fietsliefhebber zijn ogen uit. De tijd lijkt er te hebben stilgestaan.

Exceller Bikes biedt enkel eenvoudige, handgemaakte luxefietsen. Massaproductie is er niet aan de orde. De unieke fietsen laten de bezoeker nostalgisch terugkijken naar vroeger, naar een tijd vol rust en eenvoud. Comfort, degelijkheid en beauty zijn de kernwoorden van de fietsen die bij Exceller Bikes te vinden zijn. Ook de accessoires, kleding en onderdelen zijn niet bij elke fietsverdeler terug te vinden.

Ann en zaakvoerder Christian zijn de drijvende krachten achter dit unieke concept. Met een glimlach brengen ze de magie van het fietsen in luxueuze eenvoud over op de bezoeker. Christian kan bogen op 30 jaar ervaring in de luxe branche en is gepassioneerd door zijn job. Fietsen is voor hem geen activiteit, maar een stijl van leven. Het idee om met Exceller Bikes te starten kwam er door zijn liefde voor mooie objecten. Dat hij die ook zocht in de fietswereld, maar er altijd ver naar op zoek moest, bracht hem bij dit unieke concept. Handgemaakte luxefietsen tot bij de fietsliefhebber brengen is zijn doel.